Договір-оферта

Договір-оферта

Договір-оферта на надання психологічних послуг (редакція від 26.04.2024)

1. Учасники договору:
– фізичні особи, повнолітні, які не перебувають у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння під час психологічної сесії; (Далі «Клієнт»)
– Психолог Кравченко Т. В. (ФОП Кравченко Т. В. ІНН 3021700712) (далі «Психолог»)

2. Предмет договору – психологічне консультування.

3. Договір вважається укладеним з моменту повної оплати Клієнтом першої консультації і діє до виконання всіх зобов’язань.

4. Ціни на послуги Психолога обумовлюються в особистому листуванні Психолога та Клієнта (Viber, Telegram, Instagram, WhatsApp, Messenger FB, електронна пошта та інші засоби комунікації).

5. Оплата за послуги провадиться шляхом попереднього переказу за обраним Клієнтом варіантом оплати.
Варіанти оплати:
– Оплата платіжними картами Visa та MasterCard – WayForPay.
– Оплата на банківські реквізити розрахункового рахунку ФОП Кравченко Т. В.

6. Бронювання часу консультацій проводиться за попереднім записом і тільки після оплати повної суми вартості послуги. В іншому випадку час консультації не бронюється.

7. Безоплатне скасування або перенесення заброньованої консультації можливе в день, попередній до дня консультації.
Скасування або перенесення Клієнтом консультації в день консультації (без наявності вагомих поважних причин) оплачується у розмірі 100% вартості консультації, тобто тобто сума попередньої оплати не повертається.

8. Тривалість консультацій: 90 хвилин – перша консультація; 60 хвилин – наступні консультації. Час рахується від запланованого початку консультації. При запізненні Клієнта час консультації не збільшується. При запізненні Клієнта більше ніж на 30 хвилин, консультація вважається проведеною і оплачується згідно п. 7 даного договору-оферти.

9. При неявці Психолога на консультацію без попередження в попередній день Клієнта або без вагомої поважної причини, Клієнт отримує повернення передоплати у повному обсязі.

10. У разі неявки Клієнта на заплановану консультацію із попередженням або наступним повідомленням Психологу про наявність вагомих поважних причин неявки, або у разі неявки Психолога на заплановану косультацію із попередженням або наступним повідомленням Клієнту про наявність вагомих поважних причин неявки, Психолог повертає грошові кошти, сплачені Клієнтом у вигляді попередьої оплати, на банківські реквізити, що надає Клієнт у особистій переписці з Психологом.
Варіанти повернення грошових коштів:
– Оплата на платіжну картку до розрахункового рахунку Клієнта
– Оплата на банківські реквізити розрахункового рахунку Клієнта

11. Тривалість психотерапії визначає Клієнт.

12. Психологом суворо зберігаються конфіденційні персональні та інші дані клієнта.

13. Правило для всіх видів консультування: при первинному записі до Психолога на консультацію та неявці на неї без попередження – повторний запис не провадиться.

14. Про зміну цін на свої послуги Психолог повідомляє Клієнта наприкінці консультації, сплаченої за попередньою вартістю.

15. При наявності у Клієнта психіатричних захворювань, діагностованих лікарем-психіатром, він повинен повідомити про це Психологу до бронювання першої зустрічі з тією метою, аби Психолог мав можливість визначення власної компетентності у роботі з таким Клієнтом. В іншому випадку ефективність психотерапії може бути втрачена.

Контактні дані Психолога: тел.: +380675604202, email: yataras30@gmail.com
ФОП Кравченко Т. В. ІНН 3021700712